Efeimen 5 4 Eylül, 2020 gönderildi Aynen Dediğiniz Gibi Yaptım Sıradan Bir Pet Şişe Kapağını Kullandım Su kabı olarak Biraz Yüksek Göründü Gözüme Kap Çıkabilir mi ya da Su kabı Üzerine Devrilmesin ? Fazla su doldurmadım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ravenouscortex 116 4 Eylül, 2020 gönderildi Durumu iyiye gitmiş, birkaç gün içinde sağlığına kavuşur geçmiş olsun. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 485 4 Eylül, 2020 gönderildi Efeimen, 5 dakika önce yazdı: Aynen Dediğiniz Gibi Yaptım Sıradan Bir Pet Şişe Kapağını Kullandım Su kabı olarak Biraz Yüksek Göründü Gözüme Kap Çıkabilir mi ya da Su kabı Üzerine Devrilmesin ? Fazla su doldurmadım Üzerine devrilebileceğini sanmıyorum, devrilse bile ufak bir kapak Zarar veremez. Size çıkamayacak kadar yüksek geliyorsa isterseniz etrafını ıslak peçeteler ile sarın, peçeteler ile basamaklar oluşturabilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Efeimen 5 4 Eylül, 2020 gönderildi ravenouscortex, 40 dakika önce yazdı: Durumu iyiye gitmiş, birkaç gün içinde sağlığına kavuşur geçmiş olsun. Çok teşekkürler 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Efeimen 5 4 Eylül, 2020 gönderildi Marshall, 54 dakika önce yazdı: Üzerine devrilebileceğini sanmıyorum, devrilse bile ufak bir kapak Zarar veremez. Size çıkamayacak kadar yüksek geliyorsa isterseniz etrafını ıslak peçeteler ile sarın, peçeteler ile basamaklar oluşturabilirsiniz. Teşekkürler Dediğiniz Gibi Yaptım 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Efeimen 5 5 Eylül, 2020 gönderildi Selamlar Tarantulamın Durumu İyiye Gidiyor Gibi Gözüküyor Ama Hala Ayakta Duramıyor Bu Konu Hakkında Ne yapabilirim Ve Artık Yoğun Bakım Ünitesinden Çıkartabilir miyim ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arachno.philia 262 5 Eylül, 2020 gönderildi Eğer hareketlerinde düzelme varsa yaşam alanına alman daha iyi olur. ICU ortamı uzun vadede sağlıklı değildir. Gücünü toplayana kadar su kabını sıkça tazeleyip haftada 2-3 sefer önceden öldürülmüş şekilde uygun boyutta yem sunabilirsiniz. Yemediği takdirde yemi ortamda bırakmamak önemli, yediği zaman da yine boluslar (yemi çiğneyip tükettikten sonra arda kalan top sakızlar) ortamda bırakılmamalı. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Efeimen 5 10 Eylül, 2020 gönderildi Tarantulamın Durumu Şu an Gayet İyi Öldürüp Verdiğim Un Kurdunu bu Gün İlk Defa Yedi Verdiğiniz Bilgilerden Ve İlginizden Dolayı Size Çok Teşekkür Ederim. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ravenouscortex 116 10 Eylül, 2020 gönderildi Geçmiş olsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Efeimen 5 10 Eylül, 2020 gönderildi ravenouscortex, 4 saat önce yazdı: Geçmiş olsun Teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş