Jump to content
Efeimen

Öncelikler Merhaba

Önerilen İletiler

Aynen Dediğiniz Gibi Yaptım Sıradan Bir Pet Şişe Kapağını Kullandım Su kabı olarak Biraz Yüksek Göründü Gözüme Kap Çıkabilir mi ya da Su kabı Üzerine Devrilmesin ?
Fazla su doldurmadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeimen, 5 dakika önce yazdı:

Aynen Dediğiniz Gibi Yaptım Sıradan Bir Pet Şişe Kapağını Kullandım Su kabı olarak Biraz Yüksek Göründü Gözüme Kap Çıkabilir mi ya da Su kabı Üzerine Devrilmesin ?
Fazla su doldurmadım 

Üzerine devrilebileceğini sanmıyorum, devrilse bile ufak bir kapak Zarar veremez.

Size çıkamayacak kadar yüksek geliyorsa isterseniz etrafını ıslak peçeteler ile sarın, peçeteler ile basamaklar oluşturabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Marshall, 54 dakika önce yazdı:

Üzerine devrilebileceğini sanmıyorum, devrilse bile ufak bir kapak Zarar veremez.

Size çıkamayacak kadar yüksek geliyorsa isterseniz etrafını ıslak peçeteler ile sarın, peçeteler ile basamaklar oluşturabilirsiniz.

Teşekkürler Dediğiniz Gibi Yaptım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar Tarantulamın Durumu İyiye Gidiyor Gibi Gözüküyor Ama Hala Ayakta Duramıyor Bu Konu Hakkında Ne yapabilirim Ve Artık Yoğun Bakım Ünitesinden Çıkartabilir miyim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eğer hareketlerinde düzelme varsa yaşam alanına alman daha iyi olur. ICU ortamı uzun vadede sağlıklı değildir. Gücünü toplayana kadar su kabını sıkça tazeleyip haftada 2-3 sefer önceden öldürülmüş şekilde uygun boyutta yem sunabilirsiniz. Yemediği takdirde yemi ortamda bırakmamak önemli, yediği zaman da yine boluslar (yemi çiğneyip tükettikten sonra arda kalan top sakızlar) ortamda bırakılmamalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarantulamın Durumu Şu an Gayet İyi Öldürüp Verdiğim Un Kurdunu bu Gün İlk Defa Yedi :) Verdiğiniz Bilgilerden Ve İlginizden Dolayı Size Çok Teşekkür Ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.