seamansoul 646 19 Eylül, 2020 gönderildi Hangisi konusunda en fazla tecrübe ve bilgi birikimine sahipsen. 5 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
miraç 66 19 Eylül, 2020 gönderildi fat tail tecrübeniz varsa fat tail türkiyede üreten daha az 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 19 Eylül, 2020 gönderildi Fat Tail üretseniz çok iyi olur pek fazla satan yok çünkü İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 19 Eylül, 2020 gönderildi Ticari amaçlı üretime karşıyız İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
GANEVİC 19 19 Eylül, 2020 gönderildi PatoK, Bir saat önce yazdı: Ticari amaçlı üretime karşıyız siz üretin bedava daağıtın o zaman. bekliyorum @PatoK 2 1 10 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Jonathan 41 20 Eylül, 2020 gönderildi African fat tail gecko yu Pet&Zoo firması yasal olarak çipli ve bulundurma belgeli olarak satıyor. Biraz pahalı ama. Ve bir videolarında belgeli ve çipli canlıları ürerlerse onları orman müdürlüğüne götürüp belgeli ve çipli olarak yasal hale getirebiliyorsunuz gibi bir şey söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 20 Eylül, 2020 gönderildi D-Hiçbiri 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 20 Eylül, 2020 gönderildi (düzenlendi) 13 hours ago, GANEVİC said: siz üretin bedava daağıtın o zaman. bekliyorum @PatoK dağıtmadığımı nerden biliyorsunuz ? 20 Eylül, 2020 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mtaaslan 8 20 Eylül, 2020 gönderildi PatoK, 36 dakika önce yazdı: dağıtmadığımı nerden biliyorsunuz ? Versene bana dağıtıyosan İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 20 Eylül, 2020 gönderildi 9 minutes ago, mtaaslan said: Versene bana dağıtıyosan kimsin necisin verirsem yiyecekmisin satacakmısınız nerden bileyim İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
GANEVİC 19 20 Eylül, 2020 gönderildi PatoK, 2 saat önce yazdı: dağıtmadığımı nerden biliyorsunuz ? WoW o zaman tebrik ederim. devam edin İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mtaaslan 8 20 Eylül, 2020 gönderildi PatoK, 2 saat önce yazdı: kimsin necisin verirsem yiyecekmisin satacakmısınız nerden bileyim Beslicem onceden beslemisligim de var su an besledigim canlilarda var dagitiyosan verebilirsin İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Stone cold 0 20 Eylül, 2020 gönderildi kimsin necisin verirsem yiyecekmisin satacakmısınız nerden bileyimVarsa elinizde hayvan bana’da verebilir misiniz söz ediyorum satmam veya yemem Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 20 Eylül, 2020 gönderildi hayır evimiyim ben tanımadığım adamlara hayvan dağıtayım İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mtaaslan 8 20 Eylül, 2020 gönderildi PatoK, 8 dakika önce yazdı: hayır evimiyim ben tanımadığım adamlara hayvan dağıtayım Ee kardesim sen kime dağıtıyosun o zaman insanlara cevap yazmak için yalan atma İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 20 Eylül, 2020 gönderildi (düzenlendi) 4 minutes ago, mtaaslan said: Ee kardesim sen kime dağıtıyosun o zaman insanlara cevap yazmak için yalan atma beni bilen bilir kardeşim, kimseye hesap vermek zorunda değilim. 20 Eylül, 2020 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mtaaslan 8 20 Eylül, 2020 gönderildi Ayn kardesim sen yalana devam o zaman yok dagitiyom ayaklarina yatma hayvan uretip ticaretini yapmak kötü birsey deil bu sayede nesli kurtulan canlilar var eger uretip bedavaya Verirseniz millet arastirmadan etmeden sahiplenmek ister bu seferde canlilar olur ama eger parayla satilirsa millet onunu ardini arastirir dusunmeden almaz burda gelip millete ukalalık yapma İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sürüngen Delisi 16 20 Eylül, 2020 gönderildi mtaaslan, 2 dakika önce yazdı: Ayn kardesim sen yalana devam o zaman yok dagitiyom ayaklarina yatma hayvan uretip ticaretini yapmak kötü birsey deil bu sayede nesli kurtulan canlilar var eger uretip bedavaya Verirseniz millet arastirmadan etmeden sahiplenmek ister bu seferde canlilar olur ama eger parayla satilirsa millet onunu ardini arastirir dusunmeden almaz burda gelip millete ukalalık yapma doğru diyor sen beslediğin canlıları bedavaya mı alıyosun İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 484 20 Eylül, 2020 gönderildi Üslubumuza dikkat edelim lütfen. @mtaaslan İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mtaaslan 8 20 Eylül, 2020 gönderildi Marshall, Şimdi yazdı: Üslubumuza dikkat edelim lütfen. @mtaaslan Üslubumu bozmadim zaten İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 484 20 Eylül, 2020 gönderildi mtaaslan, 3 dakika önce yazdı: Üslubumu bozmadim zaten Birine ukala demek hakaret sayılır, bilginize.. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mtaaslan 8 20 Eylül, 2020 gönderildi Marshall, Şimdi yazdı: Birine ukala demek hakaret sayılır, bilginiz olsun. Birine sırf ters cevap vermek için yalan atmak ne sayılır ukala ne zamandan beri argo kelime oldu 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mtaaslan 8 20 Eylül, 2020 gönderildi Marshall, 2 dakika önce yazdı: Birine ukala demek hakaret sayılır, bilginiz olsun. Doğrulari söylemeyi hakaret sayiyosan dicek biseyim yok sana 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş