Nabrina 0 Oluşturuldu: 1 Kasım, 2020 Merhabalar, hobiye yeni başlamış bulunmaktayım ve bir Corn almak istiyorum fakat evde iki tane köpeğim var. İkisi de her hayvan ile uyumlu daha önce de evde egzotik hayvanlar baktım ve her hangi bir sorun yaşamadım. Ama daha önce hiç yılan bakmadığım için bu konuda tedirgin oldum ve sizlerinde düşüncelerini duymak istedim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 1 Kasım, 2020 gönderildi Konu konumlandırmaya bağlı. Raf sistemi ile, yerden yüksekte, örneğin göz hizanızdaki bir rafa yerleştireceğiniz bir teraryumun içinde yaşayacak olan bir canlı ile, tırmanma yetisi olmayan memeli bir canlı olan köpek ile herhangi bir temas olamaz. Göz temasını dahi kuramazlar, çünkü sürüngeniniz yerden bir hayli yüksekte (bahsettiğim gibi, sizin göz hizanızda) bulunacak. Tabi ki yerde bulunan (zaten köpeğiniz olmasa da teraryum farklı sebeplerden yerde durmamalı) bir teraryum, köpeğinizin ilgisini çekecek ve ona ulaşmak adına rahatsız edecektir. İyi hobiler. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nabrina 0 1 Kasım, 2020 gönderildi terra için yüksekte bir alan ayarlamıştım, sorun olmayacağını bilmek içimi rahatlattı. Bu arada herkes farklı bir terra boyutu söylüyor ve hangisine güvenmeliyim bilemedim sizin önerdiğiniz bir boyut var mı? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
06legendark06 25 1 Kasım, 2020 gönderildi Bence farklı odalarda tutmanda iyi olabilir köpek kokusunu alıp havlayabilir veya yılında onu farkedip strese girebilir .benim söylediğim sadece bir ihtimal ama yılan strese girmedigi sürece hic bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 1 Kasım, 2020 gönderildi Bende crested var köpeğim onu görünce tepki bile vermiyor zaten kokulu bir hayvanda değil bence sıkıntı olmaz çok hareketli canlılar değiller ama köpeğin göremeyeceği bir yere koymak daha iyi olur. Yılanı, köpeğe yaklaştırmamanızı öneririm saldırmasından değil fakat ani bir olay olabilir. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 1 Kasım, 2020 gönderildi Köpek ile hiçbir sorun yaşamazsınız, teraryum boyutu canlının boyuna göre değişiklik gösterir ancak yetişkin bir corn snake için 60x40x40 cmlik bir teraryum yeterli olacaktır. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş