Jump to content
06legendark06

Türü Nedir?

Önerilen İletiler

Buna benzer canlıları Alanya ve Antalya civarlarında görmüştüm. Bence Bunları satan arkadaş doğadan topluyor. Akdeniz bukalemunu gibi bunlara da yazık ediyorlar. İlanı bende gördüm, kuluçka fotoğrafları fake gibi geldi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
06legendark06, 1 saat önce yazdı:

türü nedir internette 250 tl ye satılıyormus acaba yerli tür müdür?

132586180_207357677680377_8428993086775357448_n.jpg

korhan bora konu başlığına bi bak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evet yerli tür, bu arkadaş zaten çoğu yerli türü ÜRETİM diye satmaya çalışıyor. Kaplumbağa, süleymancık, agama türleri ve yengeçleri doğadan toplayıp satıyor şikayet edebilirseniz çok sevinirim. Zaten bu forumdan banlandı.

tarihinde XPlot tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
XPlot, Bir saat önce yazdı:

Evet yerli tür, bu arkadaş zaten çoğu yerli türü ÜRETİM diye satmaya çalışıyor. Kaplumbağa, süleymancık, agama türleri ve yengeçleri doğadan toplayıp satıyor şikayet edebilirseniz çok sevinirim. Zaten bu forumdan banlandı.

ama en son sürüngen pazarına yüklediğinde yumurtanın fotoğraflarını bile çekmiş ya çok iyi bi palavracı yada biyolog tuhaf bi durum

dediğim ilan:https://surungenpazari.com/Ilanlar/kertenkele-turleri-yavrueriskin-uretim-12457

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akudra, 22 dakika önce yazdı:

ama en son sürüngen pazarına yüklediğinde yumurtanın fotoğraflarını bile çekmiş ya çok iyi bi palavracı yada biyolog tuhaf bi durum

dediğim ilan:https://surungenpazari.com/Ilanlar/kertenkele-turleri-yavrueriskin-uretim-12457

Benim kendisiyle ufak bir tartışmam olmuştu canlıların üretim olduğunu yerli tür olmadığını savunup duruyor 2003 yılından beri bu işi yaptığını bizim gibilerin onu yerli tür vs gibi şeyler söylememizin ona bir zararı olmuyormuş zaten olamazmışta. Kendisi hakkında bir çok konuda açıldı zaten araştımadan canlı alınmamalı. House geckoyu almış evinden yakalıyor satıyor. Böyle bir insan yapıak bir şey yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile, 3 saat önce yazdı:

Benim kendisiyle ufak bir tartışmam olmuştu canlıların üretim olduğunu yerli tür olmadığını savunup duruyor 2003 yılından beri bu işi yaptığını bizim gibilerin onu yerli tür vs gibi şeyler söylememizin ona bir zararı olmuyormuş zaten olamazmışta. Kendisi hakkında bir çok konuda açıldı zaten araştımadan canlı alınmamalı. House geckoyu almış evinden yakalıyor satıyor. Böyle bir insan yapıak bir şey yok.

kafa karıştırıcı biraz daha önce size söylemiştim whatsapp'tan konuştuk diye gayet profesyonel bi şekilde anlatıyor falan.. ama asıl şaşırdığım o yumurtalar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akudra, 36 dakika önce yazdı:

kafa karıştırıcı biraz daha önce size söylemiştim whatsapp'tan konuştuk diye gayet profesyonel bi şekilde anlatıyor falan.. ama asıl şaşırdığım o yumurtalar

Üretim olsa bile ki zaten canlıları bir arada tuttuğu için üretim olucaktır. O yumurtalar yerli tür olduğunu değiştirmiyor azıcık bilen birisi bu canlıların Türkiye'de bulunduğunu anlayabilir yada internetten araştırırsa . Daha önce bununla ilgili @seamansoul da bilgi vermişti bu konu da aşağıya bırakıyorum o konuyu: 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.