kayrafather 3 Oluşturuldu: 31 Aralık, 2020 (düzenlendi) Selamlar adım Talip Kayra Pınar Ankara'da yaşıyorum.16 yaşındayım.-Kendini tanıt kısmını yeni fark ettim-Daha önce çok çeşitli balıklar baktım. Çocukluğumdan beri sürüngenleri çok severim sonunda ailemi ikna edebildim. Forum güzel ve herkes çok kibar. İyi hobiler. 31 Aralık, 2020 tarihinde kayrafather tarafından düzenlendi 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 31 Aralık, 2020 gönderildi Hoş geldiniz. Balıkların fotoğraflarını paylaşabilirsen çok sevinirim. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 31 Aralık, 2020 gönderildi Hoş geldin kardeşim. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 31 Aralık, 2020 gönderildi Hoşgeldin. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 485 31 Aralık, 2020 gönderildi Merhabalar, hoş geldiniz. Böyle düşünmeniz bizleri mutlu etti, teşekkürler. Forumda güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle, iyi forumlar ve iyi hobiler dilerim. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Pratensis 303 31 Aralık, 2020 gönderildi (düzenlendi) Hoş geldiniz, keyifli forumlar. 💚 31 Aralık, 2020 tarihinde Pratensis tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Refik Onur Oral 0 10 Nisan, 2021 gönderildi Hoş geldiniz 😊 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş