Jump to content
mali

200 Adet Un Kurdu 5 Tl

Önerilen İletiler

iletişim 05307761097

yer: balıkesir merkez 

gün içinde anında kargo veya otobüs ile gönderim hizmeti

kargoların çanlı gelmesi garantisi verilir eğer bi sıkıntı olursa anında para iyadesi yapılacaktır 

IMG_20210225_115319.jpg

IMG_20210225_115326.jpg

IMG_20210225_115332.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ister üretime çek ister yem olarak kullan ürünlerimden memnun kalacaksınız eminim boyları pupa olmak için idealdır elimde pupada var aynıı fiyata pupada verebiliirim 

tarihinde mali tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mali, 2 saat önce yazdı:

ister üretime çek ister yem olarak kullan ürünlerimden memnun kalacaksınız eminim boyları pupa olmak için idealdır elimde pupada var aynıı fiyata pupada verebiliirim 

0.5 1 cm arası mikrolar varmı grammostola pulcripes L3 için yem olarak kullanıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mali, 25.02.2021 - 15:58 yazdı:

Elimde yavrularım var isterseniz 

boyutları önemli ama boyutunu soylermısınız canlım kucuk ve çok nadir beslenen bir tür yemlerın ondan hızlı buyumesını ıstemem buyuk yemı kabul etmıo ztn

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tunecchi, 8 dakika önce yazdı:

boyutları önemli ama boyutunu soylermısınız canlım kucuk ve çok nadir beslenen bir tür yemlerın ondan hızlı buyumesını ıstemem buyuk yemı kabul etmıo ztn

eğer isterseniz ilk kargoyu bedaayada eririm denemeniz için ürünlerime kefilim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mali, 8 saat önce yazdı:

eğer isterseniz ilk kargoyu bedaayada eririm denemeniz için ürünlerime kefilim 

az bi miktarda ver ama ozaman zaten az yıyor benım turum 40 50 tane denemek için verirsen ve canlım yerse senden alırım artık eger uygunsa sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tunecchi, 5 saat önce yazdı:

az bi miktarda ver ama ozaman zaten az yıyor benım turum 40 50 tane denemek için verirsen ve canlım yerse senden alırım artık eger uygunsa sana

Malesef bukadar veremem en fazla 5 adet verebilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mali, 1 dakika önce yazdı:

Malesef bukadar veremem en fazla 5 adet verebilirim 

Saglam gelemez die fazla dedim kargona guveniosan 5 yeter ama dedigim gbi boyutu cok kucuk olmasi lzm ozelden yazblrsn

mali, 1 dakika önce yazdı:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tunecchi, 8 saat önce yazdı:

Saglam gelemez die fazla dedim kargona guveniosan 5 yeter ama dedigim gbi boyutu cok kucuk olmasi lzm ozelden yazblrsn

iletişim adrress sayfada yazıyo  whatsapptan yazmanız lazım siprişler için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mali, Bir saat önce yazdı:

iletişim adrress sayfada yazıyo  whatsapptan yazmanız lazım siprişler için 

Numarani yazarmisin bulamadimda

tarihinde tunecchi tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benimle 200 tane un kurdu alacam diye boş muhabbet yapıp almayan terbiyesiz heriflerden bıktım arkadaşlar bu arkadaşa güvenmeyin sakın bişey satmayın yalancının teki

Screenshot_20210301-125108.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mali, 3 dakika önce yazdı:

Benimle 200 tane un kurdu alacam diye boş muhabbet yapıp almayan terbiyesiz heriflerden bıktım arkadaşlar bu arkadaşa güvenmeyin sakın bişey satmayın yalancının teki

Screenshot_20210301-125108.jpg

Screenshot_2021-03-01-12-48-49.thumb.png.28e60f0214ea2d60b0b9c219f32760e5.png

Screenshot_2021-03-01-12-50-51.png

Screenshot_2021-03-01-12-57-03.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. Hastahane de yattığım için işleri 1. Elden yürütemiyorum. Abime yönlendirerek yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden de biraz fazla soru sordum. Boş yapmak da denmez buna. İyiki de satın almamışım, ürünün gelip gelmeyeceği belli değil, şahsın uslübundan da belli zaten. Sadece kendisiyle aramızda geçen un kurdu muhabbetiyle beni gelip forumda karalamaya çalışmış. Ben kimseyi karalamak istemem fakat, gerek üslup gerekse karakteri açısından ben daha da ne yazarım ne sorarım. Ayrıca 400 tane alacaktım, sayısı da hiç önemli değil bence. Ayrıca abime söylemiştim hesabına parasını yatırsın diye, yani alıcak gibi yapıp almama durumu olmadı, birde yalancı, terbiyesiz herif diye karalamaya çalışmış beni. 😉

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tunahan beye tarantulaları için İstanbula 200 adet mikro un kurdu siparişimiz hayırlı olsun siparişlerinlerin devamını dilerim 

Screenshot_20210301_133518.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
XPlot, 9 dakika önce yazdı:

@tarantula_Yusuf başka bir konu açarsan diğer alacak insanlar için daha iyi olur.

Yeni konu açarak diğer alacak insanları bilgilendirmeyi çok isterdim fakat dediğim gibi hastahanede yatıyorum, kolumdaki serumlardan dolayı yazı yazmak çok zor, bende en azından bu konu altına yaşadığım tecrübeyi aktardım. Bilgilendirme için de teşekkür ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ben bu arkadaşa ilk başta hatta bedava vericem bile dedim sonra küçük bir kardeşim diye mikro larıda bedava vericem dedim 400 adet ini sadece 10tlye satacakken bu kardeşime 50 tane mikro hediye ediçektim onun yaptıklarına bakın lütfen bu tartışmayı başka yerde konu açın o sayfada benim satışlarıma engel olmayın lütfen tarafsız davranmayın 

Screenshot_20210301-140032.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@XPlot@XPlot kardeşim beni bu sayfada kötülemeye çalışmayın ne geldiyse başıma bu ufak çoçuğa yardımcı olacak diye geldi hakkımı yiyorsunuz helal etmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.