-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: sinem değer savran
Merhabalar:)
Evcillerim için ürettiğim her boy dubia böceklerim yine üretim fazlası oldular.
Toplamda 800 civarı fazla böceğim var.
Dişilerin büyük kısmı yavrulamaya devam ediyor.
Erkekler, 3cm üzeri yetişkinler, 2,5cm civarı juveniller ve 2cm altı juvenillerin hepsini ayırdım.
Tamamını satın almak isteyenlere hepsini 1000TL ye satacağım.
KÜçük sayılarda almak isteyenler için tane fiyatı 2tl olarak satacağım.
Izmir elden teslim ya da istenilen firma ile kargo (kargo ücreti alıcıya ait) yapabilirim.
Iletişim: Özel mesaj.
Tamamını tek seferde satmayı tercih ediyorum.
sevgiler.
-
Yazan: sameti42
Bütün arkadaşlarıma selamlarr.. Türkiyenin sürüngen ansiklopedisi yazan yerine.. Vahşi doğadan canlı alınmaz alınırsa yaşayamaz ölürrr ölürrr... yazısıyla değiştirmeyi teklif ediyorum.. O kadar fazla halen vahşi doğadan alınıp bune bune türü ne beslenirmi, bu ne yer ki ne içer ki diyen varki.. Sonu gelmiyor..Aramıza çok yeni katılan arkadaş var normal.. En tepeye sabitlensin bu yazıı... Doğasından bir hayvan türü ne olursa olsun ASLAA ALINAMAZZ!! (Karınca mevzusunu bilmiyorum onun dışında söylüyorum bunları).. Sadece esaret altındakileri besliyoruz.. Canım hobidaşlarım hepinizi seviyorum 😉😉❤️❤️
-
Yazan: FutureMarker905
Merhaba ben leopard gecko bakmayı düşünüyorum fakat canlı yemler konusunda sıkntı var canlı yemler kaçarsa ve evi böcek basarsa diye korkuyorum canlı yemleri nasıl saklamalıyım?
-
Yazan: yahiayavuz
Merhabalar, ben yeni başladığım hobide sling tarantulalarım için mikro un kurdu temib ettim, her ne kadar hepsi gerekli küçüklükte olmasa da, elime ulaştılar ve bir kaç denemeden sonra en küçüklerinden korkmayıp yedirmeyi başardım. Ama bu kurtların büyüdüğünü hatta herekli büyüklüğe geldiklerinde pupa daha sonra böcek olduklarını biliyorum. Deneyimli ve bilgili arkadaşlardan öğrenmek istediğim, kurtları yataklık dışında ne ile ve ne sıklıkla beslersem daha yavaş büyürler ve ısoğuğu sevmedikleri ve gwlişimlerini yavaşlattığı için buzdolabına koyanlar varmış, ne kadar doğrudur bilmem ama yapmamı tavsiye edermisiniz? Gerçekten büyümemeleri lazım eğer büyür de pupa hatta böcek hallerine geçerlerse tarantulalarıma hiç bir yararı olmaz gider tavuklara veririm direkt. Görüşlerinizi bekliyorum!
-
Yazan: Jonathan
Fotoğrafları ekte veriyorum Morphu nedir?
Gözleri ise bu(Gözlerinin ne olduğunu da söylerseniz sevinirim :
-