Jump to content
arda331416

Acil! Abdomen Mi Patlamış?

Önerilen İletiler

Kalp, sindirim sistemi, solunum sistemi abdomende yer alır ayrıca ağ kimyasalları ve yumurtalarda abdomende üretilmektedir.. eğer abdomende bir sorun olsaydı muhtemelen ölmüş olurdu resimlerde bir sorun yok gibi gözüküyor.. biraz stress ve korku yaratmıştır 2-3 kendi haline bırak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir problem gözükmüyor zaten abdomeni çok şiş olmadığı için sorun olmaz ama bu tür işleri yerde yapmaya çalışın. Kargodan gelen canlılar strese girdiği için ani hareketler yapıp böyle kazalar olabiliyor. Benim İrminiam da zıplamayı çok sevdiği için kap değişimini halının üstünde yapıyordum belki üç dört kere halıya atlamıştır 😅 Şiş abdomenli tarantulaların bel hizasının üzerinden grçekleşen düşüşleri ölümcül olabiliyor nadir bir olay olsa da önlem almakta fayda var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ravenouscortex, 45 dakika önce yazdı:

Bir problem gözükmüyor zaten abdomeni çok şiş olmadığı için sorun olmaz ama bu tür işleri yerde yapmaya çalışın. Kargodan gelen canlılar strese girdiği için ani hareketler yapıp böyle kazalar olabiliyor. Benim İrminiam da zıplamayı çok sevdiği için kap değişimini halının üstünde yapıyordum belki üç dört kere halıya atlamıştır 😅 Şiş abdomenli tarantulaların bel hizasının üzerinden grçekleşen düşüşleri ölümcül olabiliyor nadir bir olay olsa da önlem almakta fayda var.

Teşekkürler.. Bu arada 1. fotoğrafta

koyduğum numune kabı da gözüküyor yükseklik fazla mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arda331416, 7 saat önce yazdı:

Teşekkürler.. Bu arada 1. fotoğrafta

koyduğum numune kabı da gözüküyor yükseklik fazla mı?

Canlınız L4 galiba, yani fotoğrafdan öyle anladım. Chromatus yer türü olduğu için yüksekliği az olsa daha iyi olur. Ya daha alçak biraz daha geniş bir kaba alabilirsin, yada biraz daha torf ekleyerek yüksekliği ayarlayabilirsin. Bana alan biraz küçük gibi geldi, biraz daha geniş bir alana alabilirsiniz , içerisine saklanması için bir yuva da koyabilirsiniz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tarantula_Yusuf, 3 saat önce yazdı:

Canlınız L4 galiba, yani fotoğrafdan öyle anladım. Chromatus yer türü olduğu için yüksekliği az olsa daha iyi olur. Ya daha alçak biraz daha geniş bir kaba alabilirsin, yada biraz daha torf ekleyerek yüksekliği ayarlayabilirsin. Bana alan biraz küçük gibi geldi, biraz daha geniş bir alana alabilirsiniz , içerisine saklanması için bir yuva da koyabilirsiniz. 

Ben de daha büyük bir kaba almak istiyorum ama uygun kap bulamadım..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.