Quaan 0 15 Mayıs, 2015 gönderildi Bunun ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok ancak muhteşem bence. Renkler desenler.. Onun dışında Dümdüz beyaz olanlar var sanırım. Blizzard diye geçiyor. Hiç bir yerde görmedim satılık olarak. Yok mudur girişi ülkeye ? Elinde olan varsa dişi erkek gözetmeksizin alabilirim. Bu Hemitheconyx caudicinctus, İri Kuyruklu Keler gibi duruyor. Araştırdım ki muhtemelen Whiteout Oreo morph African Fat-Tail Gecko. Bulduğum an alıyorum öyle söyliyim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Quaan 0 15 Mayıs, 2015 gönderildi 1500 dolar diyorlar :şok: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
corwin 3 15 Mayıs, 2015 gönderildi @hololo Benzer sonuçlar bulmuşuz. Patternless ve albino kısmı kesindi zaten. Mack snow kısmı da belli oluyordu. Sadece hangi albino kısmından emin olamıyordum. Sizin gönderdiğiniz linklerde de benim bulduklarımda da tremper ağır basıyor. Mack snow tremper albino patternless gibi duruyor. Çaprazlayacağım erkekte Mack snow rainwater albino patternless olacağı için erkek kuluçkalamak şart oldu . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
pumpfriction 23 16 Mayıs, 2015 gönderildi Benim SHTCT erkeğin yanına dişi ne koymamı önerirsin? Muhtemelen ilk yavrularımı ben de damızlık ayıracağım. Nasıl bir proje önerirsin? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
corwin 3 17 Mayıs, 2015 gönderildi SHTCT dişi kullanabilirsiniz. Başlı başına güzel bir morph. Tremper, bell veya rainwaterların albinolarını kullanarak sunglow arayabilirsiniz. Erkeği bu genlerden bulup dişiyi SHTCT kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Tremper, bell, rainwater albinolara ilave olarak mack snow katarak snowglow arayabilirsiniz. Benim gibi bulması nispeten kolay mack snow dişilerle kombine ederek creamsicle bulmaya çalışabilirsiniz. Tutturması zor bile olsa mack snow dişi bulmak kolay. Bulması çok daha zor olan tug snow artı sunglow içeren bir dişi bulup phantom bulmaya çalışabilirsiniz. En zor kombinasyon. Hem tutturması zor hemde öyle bir dişi bulmak. SHTCT ile yapabilecekleriniz bu kadar. Az ama güzel morphlar için kullanabilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
corwin 3 17 Mayıs, 2015 gönderildi Scht diye düzeltmiş telefon shtct olarak dikkate alın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Montium 62 17 Mayıs, 2015 gönderildi Scht diye düzeltmiş telefon shtct olarak dikkate alın Düzelttim hepsini, ben de SCHT diye morph var sanmıştım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 17 Mayıs, 2015 gönderildi Ben de bu ikisini yorumlara sunayım İkisi hakkındaki en yakın tahminim bunlar oldu, sizlerin de görüşünü almak isterim :help: White and Yellow erkek Tremper albino erkek Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Erkan 1 18 Mayıs, 2015 gönderildi bir de bunun morphu hakkında fikir alsam teşekkürler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
swindler76 0 22 Ağustos, 2015 gönderildi Bir tane de ben sorayım dedim, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Koca oğlan(Tek yavrumun babası 80 gr) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Faruk199 0 26 Ekim, 2015 gönderildi http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-surungenler-gecko-100-lerce-gecko-turu-stoklarimizda-237154331/detay. Sizce bu geckonun Miroğlu nedir ve fiyata uygunmudur birde sizce canlılar sağlıklımı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
capitana26 0 12 Kasım, 2015 gönderildi Birde ben sormak istedim yeni geckomun morphunu Tangerine tornado diye aldım ama bence shtct sizce nedir? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Grommash 50 19 Kasım, 2015 gönderildi Bu çocuklarında morphları konusunda yorum yaparsanız sevinirim :yolda: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Batutanker 0 4 Şubat, 2016 gönderildi Morph tahminlerini alayım. :arştır: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 3 Eylül, 2018 gönderildi Konuyu iki sene sonra hortlatayım dedim bir canlı var almayı düşündüğüm morfundan pek emin olamıyorum shtct diyor satıcı (bu yazıyı görürse kusura bakmasın) yavru olduğu içinmi rengi öyle büyüdüğünde diğer fotodaki gibi turuncu deseneiz bir canlı olucakmı ,?VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 3 Eylül, 2018 gönderildi Konuyu iki sene sonra hortlatayım dedim bir canlı var almayı düşündüğüm morfundan pek emin olamıyorum shtct diyor satıcı (bu yazıyı görürse kusura bakmasın) yavru olduğu içinmi rengi öyle büyüdüğünde diğer fotodaki gibi turuncu deseneiz bir canlı olucakmı ,?VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiCevabımı aldım:)VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 3 Eylül, 2018 gönderildi Ceronimo, 4 saat önce yazdı: Cevabımı aldım:) VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Çok erken ama shtct değil gibi bu canlı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ceronimo 17 4 Eylül, 2018 gönderildi Çok erken ama shtct değil gibi bu canlı Het. Shtct imiş. Direk shtct geni taşımıyormuşVIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Emre_zr 141 6 Eylül, 2018 gönderildi Bu yavru geckonun morphu nedir, nasil bir morphtur acaba acil yardimci olur musunuz? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 6 Eylül, 2018 gönderildi Nevermore, 04.09.2018 - 01:12 yazdı: Çok erken ama shtct değil gibi bu canlı Ceronimo, 04.09.2018 - 11:58 yazdı: Het. Shtct imiş. Direk shtct geni taşımıyormuş VIA_S10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yetişkinleri geçtim hadi, yavruyken nasıl anlıyorsun:) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 6 Eylül, 2018 gönderildi Emre_zr, 2 saat önce yazdı: Bu yavru geckonun morphu nedir, nasil bir morphtur acaba acil yardimci olur musunuz? White & Yellow gibi görünüyor. Benim sevdiğim bir morph Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wildman 56 6 Eylül, 2018 gönderildi arkadaslar cinsiyeti ve morphu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 6 Eylül, 2018 gönderildi Emre_zr, 2 saat önce yazdı: Bu yavru geckonun morphu nedir, nasil bir morphtur acaba acil yardimci olur musunuz? W&Y Enigma , sendromlu olabilir dikkat etmek gerek. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 6 Eylül, 2018 gönderildi Wildman, 15 dakika önce yazdı: arkadaslar cinsiyeti ve morphu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim Cinsiyet dişi gözlerini tam göremedim morphu hakkında bişey diyemem. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wildman 56 6 Eylül, 2018 gönderildi gözlerinin yarısi siyah yarisi damarlı beyaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş