Jump to content
ismailasiodora

Öldü Mü ?

Önerilen İletiler

Anladığımız canlıyı araştırmadan canlı alıyorsunuz. Canlı kabuk atiyor. En bilmeniz gereken şeylerden biridir bu. Kabuk atarken öldü sanıp durterseniz veya rahatsız ederseniz o zaman strese girip kabukta sıkışarak ölür. Canlı almadan önce araştırın.

Ayrica taban malzemesi olarak hindistan cevizi torfu kullanman gerekirken normal toprak kullanmissin. Toprak tamamen küflenmis bembeyaz olmuş. Bu şekilde arastirmadan devam edersen yakın zamanda tarantulam neden öldü diye konu açarsın.

tarihinde Emre_zr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre_zr, 2 saat önce yazdı:

Anladığımız canlıyı araştırmadan canlı alıyorsunuz. Canlı kabuk atiyor. En bilmeniz gereken şeylerden biridir bu. Kabuk atarken öldü sanıp durterseniz veya rahatsız ederseniz o zaman strese girip kabukta sıkışarak ölür. Canlı almadan önce araştırın.

Ayrica taban malzemesi olarak hindistan cevizi torfu kullanman gerekirken normal toprak kullanmissin. Toprak tamamen küflenmis bembeyaz olmuş. Bu şekilde arastirmadan devam edersen yakın zamanda tarantulam neden öldü diye konu açarsın.

forumda yeniyim kusura bakmayın açıklama yazamamışım. öncelikle canlı 9 aydır benimle hiç kabuk atmamış halde aldım. ancak ilk defa kabuk değiştirirken denk geldim. kabuk değiştirdiğini ben de tahmin ettim ancak yinede emin olmak için sormak istedim. canlıyı rahatsız etmedim. torf konusuna gelecek olursak. memleketime köye geldim 1 aydır buradayım burada hiçbir yerde hindistan cevizi torfu bulamadım. internetten biraz araştırdım ve katkısız bitki torfunun eve gidene kadar beni idare edeceğini anladım ve katkısız bitki torfu aldım. şuan canlı kabuktan çıkmış durumda ve torfunu da yeniledim. teşekkür ederim ilginiz için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.