TUCO REPTILES 184 Oluşturuldu: 13 Nisan, 2017 Merhaba arkadaşlar, Gökmen 44 İstanbul, sürüngen sınıfında şimdilik bir Leopard Gecko'm var, morphunu bilmiyorum, karışık iş uzmanlık gerektiriyor:) Besleme videosu: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LENNY 1 13 Nisan, 2017 gönderildi :h.g: Gökmen bey. Canlınızda çok güzel maşallah. İyi forumlar.. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Tropheus 90 13 Nisan, 2017 gönderildi Hoş geldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 13 Nisan, 2017 gönderildi Hoşbulduk teşekkür ederim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 13 Nisan, 2017 gönderildi Merhaba hoşgeldiniz Sürüngen sayısının artması dileklerimle :başarılı: :başarılı: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 14 Nisan, 2017 gönderildi Hoşbulduk, ilk teraryum 30x30x45 di yetersiz buldum 120x60x60 akvaryumu teraryuma çevirdim, sayı artacak gibi görünüyor:) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
taylan 34 16 Nisan, 2017 gönderildi Hoşgeldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
MEC-2099 4 16 Nisan, 2017 gönderildi Hoşgeldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 17 Nisan, 2017 gönderildi Hoşbulduk sayı iki oldu:) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
apaçi 0 20 Nisan, 2017 gönderildi Teraryum çok güzel Gökmen bey bende böyle bir tane yapmak istiyorum Geco da çok güzel güle güle büyütün :tebrik: :tebrik: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 22 Nisan, 2017 gönderildi Bu arada videoyu yeni izledim. Nacizane tavsiyem zemindeki torf ve kum sabit değil ise (yani yapıştırılmamış ise) onları çıkarmanız. Doğallık ve görsellik benim için de çok önemlidir normalde ama canlının sağlığı da önemli olduğu için leopard teraryumlarında kum ve torf kullanmıyorum (nem kabı hariç) Sebebi ise yem yerken veya yalanırken illa ki kum yutuyorlar. O kum da sindirilemediği için bağırsaklarda birikiyor. Sonucu ölüme kadar gidiyor maalesef ki. Zemin doğal olsun istiyorsanız irili ve keskin olmayan taşlar ile de döşeyebilirsiniz teraryumu. Güle güle büyütün inşallah Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 16 Mayıs, 2017 gönderildi Hoşgeldiniz keyifli forumlar SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 30 Mayıs, 2017 gönderildi Hoşbulduk, kaldıkları Ve yattıkları kısımdaki zemine şimdilik kalın karton serdim beslenirken torf yutma riskleri kalmadı, sanırım inçe mat koyacağım zemine Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
brkfrt 79 30 Mayıs, 2017 gönderildi Çok güzel olmuş teraryum, bence bozmayın hiç, fakat önlemini de alın mutlaka. Kurtlar kablardan tırmanıp kaçabiliyor bir şekilde; kumlu alanda yakalarsa leopardi Cyberr arkadaşımızın söylediği ciddi problemlere yol açabiliyor. Biraz yüksek ve pürüzsüz bir yem kabı kullanılabilir. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 30 Mayıs, 2017 gönderildi Çok güzel olmuş teraryum, bence bozmayın hiç, fakat önlemini de alın mutlaka. Kurtlar kablardan tırmanıp kaçabiliyor bir şekilde; kumlu alanda yakalarsa leopardi Cyberr arkadaşımızın söylediği ciddi problemlere yol açabiliyor. Biraz yüksek ve pürüzsüz bir yem kabı kullanılabilir. Kaptan yeseler (iki oldular) sorun değil, uygun kap var ama ya elden plastik cımbızla ya önüne atacağız avlayacaklar, yattıkları Ve beslendikleri 40cm'lik alanı mat yapacağım, geriye kalan 80 cm'lik doğal alan yeter onlara:) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
brkfrt 79 30 Mayıs, 2017 gönderildi Cimbizla kaba dogru goturun, yassi kabta alistirin, sonra yuksek kaba gecersiniz, cok oldu benim oyle ilk etapta kabtan yemeyen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TUCO REPTILES 184 30 Mayıs, 2017 gönderildi Cimbizla kaba dogru goturun, yassi kabta alistirin, sonra yuksek kaba gecersiniz, cok oldu benim oyle ilk etapta kabtan yemeyen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bunu mutlaka deneyeceğim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş