Jump to content
TUCO REPTILES

Merhaba

Önerilen İletiler

Bu arada videoyu yeni izledim. Nacizane tavsiyem zemindeki torf ve kum sabit değil ise (yani yapıştırılmamış ise) onları çıkarmanız.

Doğallık ve görsellik benim için de çok önemlidir normalde ama canlının sağlığı da önemli olduğu için leopard teraryumlarında kum ve torf kullanmıyorum (nem kabı hariç)

Sebebi ise yem yerken veya yalanırken illa ki kum yutuyorlar. O kum da sindirilemediği için bağırsaklarda birikiyor. Sonucu ölüme kadar gidiyor maalesef ki.

Zemin doğal olsun istiyorsanız irili ve keskin olmayan taşlar ile de döşeyebilirsiniz teraryumu. Güle güle büyütün inşallah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel olmuş teraryum, bence bozmayın hiç, fakat önlemini de alın mutlaka. Kurtlar kablardan tırmanıp kaçabiliyor bir şekilde; kumlu alanda yakalarsa leopardi Cyberr arkadaşımızın söylediği ciddi problemlere yol açabiliyor. Biraz yüksek ve pürüzsüz bir yem kabı kullanılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel olmuş teraryum, bence bozmayın hiç, fakat önlemini de alın mutlaka. Kurtlar kablardan tırmanıp kaçabiliyor bir şekilde; kumlu alanda yakalarsa leopardi Cyberr arkadaşımızın söylediği ciddi problemlere yol açabiliyor. Biraz yüksek ve pürüzsüz bir yem kabı kullanılabilir.

Kaptan yeseler (iki oldular) sorun değil, uygun kap var ama ya elden plastik cımbızla  ya önüne atacağız avlayacaklar, yattıkları Ve beslendikleri 40cm'lik alanı mat yapacağım, geriye kalan 80 cm'lik doğal alan yeter onlara:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cimbizla kaba dogru goturun, yassi kabta alistirin, sonra yuksek kaba gecersiniz, cok oldu benim oyle ilk etapta kabtan yemeyen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cimbizla kaba dogru goturun, yassi kabta alistirin, sonra yuksek kaba gecersiniz, cok oldu benim oyle ilk etapta kabtan yemeyen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu mutlaka deneyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.