Jump to content
Ferdinant

Jakup dolozel kimdir

Önerilen İletiler

Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama bu dolozel kimdir yahu

ne resmi ne cismi ne yeri nede hakkında bi bilgi var tek merak eden ben miyim

Nerede besliyor bu canlıları gören eden bilen var mı bu adam hakkında bişeyler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Orda eşek kadar CONTACT ME  yazıyor dimi :) Ayrıca sitenin altında kocaman facebook sayfası görünüyor.Facebookdan mesajlara 5 saat içerisinde cevap veriyor.Çok merak ediyorsan kim diye git adama sor sen kimsin diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Türkiye sınırlarında her kuşu yakaladık bir leylek kaldı.

Gerçekten jakub dolezel kim? Arpege, Tropheus, Cyberr, JKFOXY, gsimsek,fireman,gülay'ın yanında ve daha nice yazmayı unuttuğum isimlerin. (Konu leopard gecko olduğu için bu isimleri yazdım, daha nice başka canlıları üst düzey kalitede üretenler olduğunu biliyorum)

Bu isimler anası babası 400-500er EUR Avrupa fiyatı olan geckoların yavrularını 200-250tl'den satıyor ve yemedikleri laf kalmıyordu.

Bilindik şeylerle lafı çok uzatmayacağım; yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem jakublardan önce yukarıda saydığım isimlerin kim olduklarını öğrenmeleri, hobi için de kendileri için de daha hayırlı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jakup dozel dişi diye piton satıp erkek çıkınca karıştırmışım pardon diyen bir adamdır. Nasıl bir üst düzey hobicisin sen karıştırıyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

guzel baslik. az biraz isim var.  entegre olacağım.

edit: jakub ile konusmuslugum maillesmisligim oldugu gibi karsilikli tokalasip tanismisligim dolandirilmisligim demeyecegim fakat kaziklanmisligim da vardir. guvenilmez disil insan tuccari sifatli vatandasin biridir. sendromlu piton ve sendromlu leopard gecko konusunda ihtisas yapmis. ureticisi oldugu hayvanlarin bakimlarini yerine getirmeyen guvenilmez saticinin birisidir. gelen her kusurlu hayvanin ayibini ortmek icin bir sonraki alisveriste fiyattan duseriz demesiyle un yapip turkiyede de bu tip insanlarin toplum taranfindan sevildigi icin popilesip profesyonellikten uzak calisan kenarsiz geometrik sekle verilen isimdir jakub.

3 yil once 1.2 seklinde 3takim geko aldim disilerin yarisi sendromlu diger yarisi yem yemiyor kemikleri sayilir bicimde elime ulasti. disilerin hepsi oldu.

durumu ve memnuniyetsizligimi bildirdim bir ay sonra telafi icin gonderdigi 3 yetiskin disi de kotu kondisyonda ve bacaklari yamuk geldi. bunlarin yaninda satin aldigim 350 euro degerindeki geko yine kalsiyum eksikliliginden 2 on ayagi parantez gibi yamuk geldi. keza sendromlu spider ball pitonalri da  kasla goz arasinda fuarda  farkettirmeden kakaladi ona hic girmiyorum bile... son yaptigim alisverisler olumsuz gerceklesince dogal aolarak alisveris yapmanin gereksiz oldugunu gorup ilisigimi kestim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.