Sauron 78 15 Şubat, 2018 gönderildi Her şey düşünülmüş gerçekten bravo. Yalnız içeride canlı bitkilerin olması ve zeminde kağıt havlu haricinde taban malzemeleri bulunması hijyeni zorlaştırıyor diye biliyorum. (Sanırım ismi mint olan bir bakteriye (bakteri mi ondan da emin değilim) sebep olabiliyormuş.) Forumda bu konuları benden çok daha iyi bilenler vardır bir yanlışım varsa verdiğim tavsiyede affedin ve düzeltin lütfen. Aynen öyle bir sorun var lakin bearded dragon larda nem istemiyor olması avantaj çünkü nem yüzünden olan birşeymiş ama bu demek değilki olmayacak düzenli kontrol altında olucak orta bölüm toprak olduğundan olcağını zannetmiyorum lakin sağ ve sol bölüm torf kuru kaldığı sürece olmayacaktır olsa bile temizlenmesi kolay olacak şekillde tasarladım zeminde 3 cm strafor üzeri fuga 9000 kaplı süpürge ile temizlik çok kolay yapılacak F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 18 Şubat, 2018 gönderildi Dışkıları biriktirip temizlemezseniz yine mite olur Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 18 Şubat, 2018 gönderildi Dışkıları biriktirip temizlemezseniz yine mite olurMümkün olduğunca sabah banyosunda dışkılamayı halledicem lakin günlük kontrolde olacak F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 19 Şubat, 2018 gönderildi Dostlarlım merhabaSanırsam ki artık bitti yani koyduklarım çok kalabalık oluşturuyor ve yaşam alanı kısıtlıyor sizce oldumu ve eksikleri varmı yada şunu kaldır dediğiniz bir yer varmıF3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
dacaroglu 0 26 Temmuz, 2019 gönderildi Selamlar. Baştan sona okudum çok güzel yapmışsınız. Zamanla da oturunca çok daha iyi gözükmüştür bioaktiflik için springtail ve isopodları nereden temin ettiniz? bunların yerine burada bulabilreceğimiz türler var mıdır? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş