Jump to content
Sauron

Kendimi Hazır Hisetmem İçin Yardım Edin :)

Önerilen İletiler

Her şey düşünülmüş gerçekten bravo. Yalnız içeride canlı bitkilerin olması ve zeminde kağıt havlu haricinde taban malzemeleri bulunması hijyeni zorlaştırıyor diye biliyorum. (Sanırım ismi mint olan bir bakteriye (bakteri mi ondan da emin değilim) sebep olabiliyormuş.) Forumda bu konuları benden çok daha iyi bilenler vardır bir yanlışım varsa verdiğim tavsiyede affedin ve düzeltin lütfen. 
Aynen öyle bir sorun var lakin bearded dragon larda nem istemiyor olması avantaj çünkü nem yüzünden olan birşeymiş ama bu demek değilki olmayacak düzenli kontrol altında olucak orta bölüm toprak olduğundan olcağını zannetmiyorum lakin sağ ve sol bölüm torf kuru kaldığı sürece olmayacaktır olsa bile temizlenmesi kolay olacak şekillde tasarladım zeminde 3 cm strafor üzeri fuga 9000 kaplı süpürge ile temizlik çok kolay yapılacak :)a87b0db8f4bfa063e3cd25063abc310c.jpg

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dışkıları biriktirip temizlemezseniz yine mite olur
Mümkün olduğunca sabah banyosunda dışkılamayı halledicem lakin günlük kontrolde olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostlarlım merhaba

Sanırsam ki artık bitti yani koyduklarım çok kalabalık oluşturuyor ve yaşam alanı kısıtlıyor sizce oldumu ve eksikleri varmı yada şunu kaldır dediğiniz bir yer varmı09413449f86883e7e692eda82f10024e.jpg6dbbc5372a33f8de446188182fbe0a7a.jpg7b045b1d22ebef7b5c15e17927356d11.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar. Baştan sona okudum çok güzel yapmışsınız. Zamanla da oturunca çok daha iyi gözükmüştür :) bioaktiflik için springtail ve isopodları nereden temin ettiniz? bunların yerine burada bulabilreceğimiz türler var mıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.