CyBeRr 1.129 14 Ocak, 2018 gönderildi Cama monte etmek biraz zor olabilir ışık düzenlerini ama eğer yapabilirseniz ve spot canlının çarpmayacağı kadar yüksekte ise sıkıntı olmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 14 Ocak, 2018 gönderildi Cama monte etmek biraz zor olabilir ışık düzenlerini ama eğer yapabilirseniz ve spot canlının çarpmayacağı kadar yüksekte ise sıkıntı olmaz Tel örgülü yaptım hem hava gelsin hemde nem yükselmesin diye ama görüntü açısından armatür aksamını içeri koyma düşüncesindeyim bakalım neler olcak bu başlık sanırsam faydalı olcak sıfırdan nasıl ejder bakılır diye F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 14 Ocak, 2018 gönderildi Tabi forumdaki her bir bilginin gelecekte bir çok insanın işine yarayacağına eminim. Bu yüzden bana sorulan soruların foruma açılmasını rica ediyorum genelde arkadaşlara. Özelden cevap vermem 1 kişiye yarıyor ama burda cevapladığımızda hem başka fikirler de ortaya çıkıyor hem de bir çok arkadaşımıza referans oluyor. Elinize sağlık sizin de 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 14 Ocak, 2018 gönderildi Tabi forumdaki her bir bilginin gelecekte bir çok insanın işine yarayacağına eminim. Bu yüzden bana sorulan soruların foruma açılmasını rica ediyorum genelde arkadaşlara. Özelden cevap vermem 1 kişiye yarıyor ama burda cevapladığımızda hem başka fikirler de ortaya çıkıyor hem de bir çok arkadaşımıza referans oluyor. Elinize sağlık sizin de Valla böyle bir platforma öncülük ettiğiniz için teşekkür ederim bu hafta içinde detaylı teraryumun fotolarınıda atıcam malzemelerde geldikçe birlikte burda kurucaz inşallah yakın zamanda tanışma babında kahvaltı düşünülsün bence F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 14 Ocak, 2018 gönderildi Platform’u platform yapan hepimiziz. Ben de sizlere teşekkür ederim 😊🙌🏻 Biz uzak olduğumuz için biraz zor. Ama forumda yine konu açılıp buluşmak isteyen arkadaşlar ile buluşmalar düzenlenebilir. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 14 Ocak, 2018 gönderildi Platform’u platform yapan hepimiziz. Ben de sizlere teşekkür ederim Biz uzak olduğumuz için biraz zor. Ama forumda yine konu açılıp buluşmak isteyen arkadaşlar ile buluşmalar düzenlenebilir. Bana uyar valla sizin ikamet neresiydiki F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 17 Ocak, 2018 gönderildi Bana uyar valla sizin ikamet neresiydiki F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiVe teraryumu bitirdim şimdi iç dizaynda sıra 100×50×50 ölçülerindeF3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 17 Ocak, 2018 gönderildi baya güzel yaptırmışsınız Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 17 Ocak, 2018 gönderildi Ocean, Şimdi yazdı: baya güzel yaptırmışsınız Kendim Yaptım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 17 Ocak, 2018 gönderildi Ejderhan Ustuner, 1 dakika önce yazdı: Kendim Yaptım o zaman baya güzel yapmışsınız elinize sağlık Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 17 Ocak, 2018 gönderildi Ocean, 1 dakika önce yazdı: o zaman baya güzel yapmışsınız elinize sağlık daha bitmedi ya strafordan iç dizayn yapacağım mağara tünel falan dal parçaları toplayacağım çerçeve yapılacak çok iş var daha Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 17 Ocak, 2018 gönderildi Bizde bu tip bir teraryum yapmıştık @brkfrt ile ama bizim mdf olduğu için daha kolay idi. Cam dan yapmak pek kolay olmasa gerek elinize sağlık 😊🙌🏻 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 17 Ocak, 2018 gönderildi Bizde bu tip bir teraryum yapmıştık@brkfrt ile ama bizim mdf olduğu için daha kolay idi. Cam dan yapmak pek kolay olmasa gerek elinize sağlık 12 günümü aldı işten vakit ayırdıkça yaptım birde kullanabilirlik çok önemliydi üstte kayıt yaptığım yer ile ilgili armatür projem var ilerki günlerde onuda yapacağım burdan paylaşacağım F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 21 Ocak, 2018 gönderildi Gayet güzel olmuş emeğinize sağlık. Ölçülerde çok iyi acele etmeden, canlının her ihtiyacını hazırlayıp canlıyı en son alan hobiciler görmeyi özlemişim 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 21 Ocak, 2018 gönderildi Gayet güzel olmuş emeğinize sağlık. Ölçülerde çok iyi acele etmeden, canlının her ihtiyacını hazırlayıp canlıyı en son alan hobiciler görmeyi özlemişim Teşekkür ederim güzel düşünceler için.. şuan iç dekorasyon işindeyim bir kaç güne paylaşacağımF3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 22 Ocak, 2018 gönderildi Teşekkür ederim güzel düşünceler için.. şuan iç dekorasyon işindeyim bir kaç güne paylaşacağımF3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiVe yeni görseller arkadaşlar kafamda taslak oluşuyor gibi güncellemelerle devam edeceğim bakalım bitişte ne olacak karşımızda buda kısa bir videoF3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 123 22 Ocak, 2018 gönderildi (düzenlendi) Elinize sağlık gayet güzel duruyor. 22 Ocak, 2018 tarihinde yek0665 tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
MEC-2099 4 22 Ocak, 2018 gönderildi Teraryumu tamamladıktan sonra yapımını aşama aşama paylaşabilir misiniz ? 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 22 Ocak, 2018 gönderildi Teraryumu tamamladıktan sonra yapımını aşama aşama paylaşabilir misiniz ?Adım adımdan kastınız nedir şuan ilerlemeyi gösterdim ama isteğiniz neyse elimden geldiğince paylaşayımF3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 123 23 Ocak, 2018 gönderildi Aklıma takılan birşey var bende ön kapakta çok düşünmüştüm ama, camlar için takılan menteşe cama silikonlamı tutturuldu yoksa vidamı atıldı ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 23 Ocak, 2018 gönderildi Aklıma takılan birşey var bende ön kapakta çok düşünmüştüm ama, camlar için takılan menteşe cama silikonlamı tutturuldu yoksa vidamı atıldı ?O konuda 4 5 gün düşündüm şu şekilde cama cam menteşeler var ama çok pahalı tahşaptan cama olan menteşe kullandım ahşap tarafına gelecek yere özel epoksi yapıştırıcı kullandım ve bu şekilde güçlü bir tutum elde ettim F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 123 23 Ocak, 2018 gönderildi Ben o konuda çok kafa yordum dediğiniz gibi baktığım herşey baya tuzlu oluyordu. Sonra bende yapıştırmayı düşündüm fakat bendeki terrada 100 cm camın uzunluğu fazla oluyor bu sebeple uca binen ağırlık artıyor, camın düşme ihtimalinden çekindim biraz bende sürgü şeklinde yaptım. Şimdi bir daha dikkat edince konuya aha dedim bir bakalım menteşe var burada nasıl bir yöntem uygulamış daha detaylı bir resmini atarsanız diğer arkadaşlara da yardımcı olur diye düşünüyorum. tekrardan elinize sağlık 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 23 Ocak, 2018 gönderildi yek0665, 23 dakika önce yazdı: Ben o konuda çok kafa yordum dediğiniz gibi baktığım herşey baya tuzlu oluyordu. Sonra bende yapıştırmayı düşündüm fakat bendeki terrada 100 cm camın uzunluğu fazla oluyor bu sebeple uca binen ağırlık artıyor, camın düşme ihtimalinden çekindim biraz bende sürgü şeklinde yaptım. Şimdi bir daha dikkat edince konuya aha dedim bir bakalım menteşe var burada nasıl bir yöntem uygulamış daha detaylı bir resmini atarsanız diğer arkadaşlara da yardımcı olur diye düşünüyorum. tekrardan elinize sağlık rica ederim tabi ki şuan ofis dışındayım detaylandırırım bende de 100 cm kapak oluyordu 6mm cam bu yüzden çift kapak yapınca hem yük azaldı hemde daha estetik durdu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yek0665 123 23 Ocak, 2018 gönderildi Ejderhan Ustuner, 1 dakika önce yazdı: rica ederim tabi ki şuan ofis dışındayım detaylandırırım bende de 100 cm kapak oluyordu 6mm cam bu yüzden çift kapak yapınca hem yük azaldı hemde daha estetik durdu Ben de çift kapak düşünüyordum zaten ama genede işte çekindim yani nerden baksanız 49cm gibi bir uzunluğunu var birde benim yükseklikte fazla sizinkine göre riske atmadım hiç. Sürgü camlara kulp uydurmaya çalıştığımda silikonla neyi yapıştırdıysam çektiğimde attı çünkü metal plastik vs. ondan cesaret edemedim 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Sauron 78 23 Ocak, 2018 gönderildi ben şimdi camlarada kulp yapacağım orada dahada detaylandırırım nasıl uygulanır diye herkese faydalı olmuş olur umarım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş