unbiti Tribolium Castaneum(Red Flour Beetle), Tribolium Confusum(Confused Flour Beetle)
Oluşturan:
KorayBcn, in Böcekler & Omurgasızlar & Diğer Eklembacaklılar
-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dogu
Geckom yumurtladı, yumurtaları bakabilen birine teslim etmek istiyorum. Nasıl bakacağımı bilmiyorum, internetten araştırdım ama benim karşılayabileceğim şeyler değil. Yumurtalar döllenmiş mi emin değilim ama bakabilen, üretici birine teslim etmek istiyorum. Ankarada yaşıyorum elden verebilirim yumurtaları.
-
Yazan: yahiayavuz
Merhabalar, ben yeni başladığım hobide sling tarantulalarım için mikro un kurdu temib ettim, her ne kadar hepsi gerekli küçüklükte olmasa da, elime ulaştılar ve bir kaç denemeden sonra en küçüklerinden korkmayıp yedirmeyi başardım. Ama bu kurtların büyüdüğünü hatta herekli büyüklüğe geldiklerinde pupa daha sonra böcek olduklarını biliyorum. Deneyimli ve bilgili arkadaşlardan öğrenmek istediğim, kurtları yataklık dışında ne ile ve ne sıklıkla beslersem daha yavaş büyürler ve ısoğuğu sevmedikleri ve gwlişimlerini yavaşlattığı için buzdolabına koyanlar varmış, ne kadar doğrudur bilmem ama yapmamı tavsiye edermisiniz? Gerçekten büyümemeleri lazım eğer büyür de pupa hatta böcek hallerine geçerlerse tarantulalarıma hiç bir yararı olmaz gider tavuklara veririm direkt. Görüşlerinizi bekliyorum!
-
Yazan: arda_dolgun
merhaba ben bu hafta için evden ayrılıp araba ile başka bir yere geçeceğim crested gecko yumurtam nerdeyse çıktı 1 hafta içinde çıkacağını düşünüyorum sizce yanıma alsam bir problem olurmu araba ile götürsem
-