Jump to content
rahka36

L5 Cambridgei Yeni Yuva

Önerilen İletiler

Merhaba ortalama 2 hafta önce kabuk atan P.Camridgei tarantulam için yeni bir yuva yapmak istemiştim ve böyle birşey yaptım kap ölçüleri ortalama 10×10×10 sizce yeterli büyüklükte mi yoksa büyük mu olmuş ve ayrıca içerisine su ihtiyacı için kapak koydum ama l5 bir tarantula için doğru bir davranış mi bilemiyorum şimdiden teşekkürler 20191214_180933.thumb.jpg.64e42a24586fa5657c6ec1fef62fcae3.jpg20191214_180940.thumb.jpg.f117658f2f0812f8812bf039e3c5c444.jpg20191214_180951.thumb.jpg.8298239b66c003c0bf72734542adba90.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Canlı kabın içinde değil sanırım, ya da ben göremedim, kabın büyüklüğü uygun diye düşünüyorum, su kabının içine küçük bir taş koyarsanız tutunur boğulma riski yaşamaz. Yandan açılan delikleri gördüm üstte yoksa ki göremedim, oraya da açarsanız hava sirkülasyonu açısından çok iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kabın büyüklüğü ideal, strese girmesi normal, zamanla alışacaktır, siz de mümkün olduğu kadar yerinden oynatmayın ki çabuk adapte olsun. Deliklerin büyüklüğü canlı oradan çıkamayacaksa çok sorun olmaz, nemi tutmakta sıkıntı olursa bazılarını kapatırsınız, zaten ısı/nem ölçer koymanız çok yerinde olmuş. Her şey yolunda, sağlıkla büyütün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim dediginiz gibi nem tutmakta sorun yaşadım bir kaç delik kapatıp hallettim umarım yeni yuvasına alışır desteginizden dolayı teşekkür ederim iyi hobiler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selam,

Kabın boyutu uygun, ilk öncelikle bu Tarantula bir ağaç türü olduğu için o tahta sürekli nemli kalacak ve muhtemelen küfe sebebiyet verecek. Ayrıyeten delikleri pamuk veya peçete ile kapadıysan önermiyorum çünkü bunlar nemi uzun süre tutunca bakteri yapan materyaller. Son olarak su kabı kullanmana gerek yok yaptığın nem yeterli olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Plastik parçalar yerine petshoplarda satılan ağaç kökleri veya dekoratif dal parçası kullanabilirsiniz. Ama teraryuma koymadan önce fırınlayıp steril olduğuna emin olun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.