husenglr 0 Oluşturuldu: 24 Şubat, 2020 Üniversite 1. sınıftan beri teoriden pratiğe taşıyamadığım hobimi inşallah sizlerinde yardımıyla mezuniyetin 3. yılında hayata geçirmeyi düşünüyorum öncelik pet olarak heterometrus beslemeyi düşünüyorum. Aslen GAZİANTEP'liyim antalyada yaşıyorum.. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 24 Şubat, 2020 gönderildi Foruma hoşgeldiniz, aradığınız bilgileri ve canlıları forumumuzda bulmanız dileğiyle iyi forumlar dilerim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
husenglr 0 24 Şubat, 2020 gönderildi tommy06, 6 dakika önce yazdı: Foruma hoşgeldiniz, aradığınız bilgileri ve canlıları forumumuzda bulmanız dileğiyle iyi forumlar dilerim. çok teşekkürler tommy06 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 485 24 Şubat, 2020 gönderildi Merhabalar, hoşgeldiniz. Umarım keyifli zamanlar geçirirsiniz. Herhangi bir konuda foruma başlık açabilirsiniz, iyi forumlar ve iyi hobiler dilerim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arowana heco 222 24 Şubat, 2020 gönderildi Aramıza hoşgeldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bino007 424 24 Şubat, 2020 gönderildi Hoşgeldiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Barakuda90 37 25 Şubat, 2020 gönderildi Hoşgeldiniz İyi hobiler.. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş