tommy06 481 Oluşturuldu: 30 Nisan, 2018 Herkese iyi hobiler yeni lobster kolonisi kurmak istiyorum. Kolonisi olan tecrübeli kişilere sorum saklama kabının tepesınde silikonlanmıs sineklik var malum lobsterler tırmanıyor,tırmanıp o sinekliği kemirebilirlermi en son isteyeceğim şey evde kaçak hamamböceği Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 30 Nisan, 2018 gönderildi Tavsiyem metal sineklil kullanmanız, yumurta kolisini çok rahat kemirebiliyorlar nalburlardan temin edebilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 30 Nisan, 2018 gönderildi LuCifeR, 14 dakika önce yazdı: Tavsiyem metal sineklil kullanmanız, yumurta kolisini çok rahat kemirebiliyorlar nalburlardan temin edebilirsiniz. teşekkürler öncelikle, çevrede bulamadım bir türlü metal sineklik suan idareten ust kısımlara vazelin surersem tavana cıkmalarına engel olabilirmiyim çoğu kişi önermiş bunu iş görüyormu acaba Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 1 Mayıs, 2018 gönderildi Ben kabın yanlarına birde üsttrki sinekliğin kenarlarına gres yağı sürüyordum 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 1 Mayıs, 2018 gönderildi Ocean, 3 saat önce yazdı: Ben kabın yanlarına birde üsttrki sinekliğin kenarlarına gres yağı sürüyordum teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 1 Mayıs, 2018 gönderildi Dik olan kısımlara gres yağı en temiz çözüm Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ozzmhmt 1 1 Mayıs, 2018 gönderildi CyBeRr, 16 dakika önce yazdı: Dik olan kısımlara gres yağı en temiz çözüm Konuyu çarpıtıyorum ama biz bu canlıları pet canlılarımıza yem olarak besliyoruz. Sonuçta ayaklarına falan bulaşıyor. Gres yağı onlar için sıkıntı yaratmıyor mu abi? kullanmaya çekiniyorum ben o yüzden. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 1 Mayıs, 2018 gönderildi ozzmhmt, 13 dakika önce yazdı: Konuyu çarpıtıyorum ama biz bu canlıları pet canlılarımıza yem olarak besliyoruz. Sonuçta ayaklarına falan bulaşıyor. Gres yağı onlar için sıkıntı yaratmıyor mu abi? kullanmaya çekiniyorum ben o yüzden. Gres yağını görünce geri çekiliyorlar üstüne gitmiyorlar üstlerine bulaşsa bile kendilerini temizliyorlar sıkıntı olmuyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 1 Mayıs, 2018 gönderildi ozzmhmt, 26 dakika önce yazdı: Konuyu çarpıtıyorum ama biz bu canlıları pet canlılarımıza yem olarak besliyoruz. Sonuçta ayaklarına falan bulaşıyor. Gres yağı onlar için sıkıntı yaratmıyor mu abi? kullanmaya çekiniyorum ben o yüzden. benimde aklıma gelmedi değil. önerileriniz için teşekkürler cabbar abiden 100 tane siparis vericem baslangıc olarak Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 3 Mayıs, 2018 gönderildi tommy06, 01.05.2018 - 00:39 yazdı: teşekkürler öncelikle, çevrede bulamadım bir türlü metal sineklik suan idareten ust kısımlara vazelin surersem tavana cıkmalarına engel olabilirmiyim çoğu kişi önermiş bunu iş görüyormu acaba Deneyebilirsiniz, bir zamanlar bende karıncalarım için zeytinyağı ve bebek pudrası karışımı yapmıştım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ata ahmet 0 15 Ağustos, 2019 gönderildi Ocean, 01.05.2018 - 08:31 yazdı: Ben kabın yanlarına birde üsttrki sinekliğin kenarlarına gres yağı sürüyordum Ocean, 01.05.2018 - 08:31 yazdı: Ben kabın yanlarına birde üsttrki sinekliğin kenarlarına gres yağı sürüyordum Bu gres yağı kırmızı değil mi fark ediyor mu aynı sorun bende var şimdi de Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
muhammed 47 15 Ağustos, 2019 gönderildi Ata ahmet, 2 saat önce yazdı: Bu gres yağı kırmızı değil mi fark ediyor mu aynı sorun bende var şimdi de Ben kabın tepesine bir parmak vazelin sürdüm. Lobsterler zeminde kartonların arasında tehlike hissetmedikçe yukarı çıkma eğilimi göstermiyorlar. Çıktıklarında ise vazeline gelince durup geri gidiyorlar. Daha adım atanını da çıkanı da görmedim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ocean 61 15 Ağustos, 2019 gönderildi Ata ahmet, 4 saat önce yazdı: Bu gres yağı kırmızı değil mi fark ediyor mu aynı sorun bende var şimdi de Rengi farketmiyor sanayiden almıştık geçici olarak vazelinde olabilir ama daha kısa süreli oluyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
muhammed 47 15 Ağustos, 2019 gönderildi Ocean, 14 dakika önce yazdı: Rengi farketmiyor sanayiden almıştık geçici olarak vazelinde olabilir ama daha kısa süreli oluyor. Hocam önceden zeytinyağı kullanıyordum 10-15 güne etkisi kalmıyordu. Lobsterleri ne zaman aldım hatırlamıyorum ama en az 5-6 ayı var. VaZelin hala duruyor hala yanaşamıyorlar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ata ahmet 0 15 Ağustos, 2019 gönderildi muhammed, 6 saat önce yazdı: Hocam önceden zeytinyağı kullanıyordum 10-15 güne etkisi kalmıyordu. Lobsterleri ne zaman aldım hatırlamıyorum ama en az 5-6 ayı var. VaZelin hala duruyor hala yanaşamıyorlar. İlk defa aldım Felaket biseyler ya dün kutuya gecirmek icin acmamla hepsini gözden kacirmam bir oldu 3 saat balkon taradim kaldı mı diye en son kediyi balkona bıraktım görürse eziyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
muhammed 47 15 Ağustos, 2019 gönderildi Ata ahmet, 4 dakika önce yazdı: İlk defa aldım Felaket biseyler ya dün kutuya gecirmek icin acmamla hepsini gözden kacirmam bir oldu 3 saat balkon taradim kaldı mı diye en son kediyi balkona bıraktım görürse eziyor Nasıl yani kaçtılar mı? Dökülmediği sürece nasıl kaçabilirler ki? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ata ahmet 0 15 Ağustos, 2019 gönderildi Diğer kutuya dökerken kaçtılar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
haydarozgur24 13 9 Haziran, 2020 gönderildi LuCifeR, 01.05.2018 - 00:22 yazdı: Tavsiyem metal sineklil kullanmanız, yumurta kolisini çok rahat kemirebiliyorlar nalburlardan temin edebilirsiniz. Üste Sineklik Yerine Delikler açsam sıkınıt olur mu Malum biraz haraketli bir evdeyim Düşme ihitmali falan bide sıkıntı olabilior un kurdun da bile delik kullanıcağım sorun olmaz değil mi? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 22 Haziran, 2020 gönderildi haydarozgur24, 9.06.2020 - 19:17 yazdı: Üste Sineklik Yerine Delikler açsam sıkınıt olur mu Malum biraz haraketli bir evdeyim Düşme ihitmali falan bide sıkıntı olabilior un kurdun da bile delik kullanıcağım sorun olmaz değil mi? Çok ufak olmak şartıyla açabilirsiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kalimnax 3 22 Haziran, 2020 gönderildi LuCifeR, 01.05.2018 - 00:22 yazdı: Tavsiyem metal sineklil kullanmanız, yumurta kolisini çok rahat kemirebiliyorlar nalburlardan temin edebilirsiniz. Dubia icin de geçerli midir bu. Metal sineklik mi kullanmamız gerek yoksa normal sineklik de is gorur mu? (Biliyorum tırmanamıyorlar ama rahat hissetmedigim icin kapağın ortasını kesip sineklik yapıştırmak istiyorum) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bino007 424 23 Haziran, 2020 gönderildi Kalimnax, 12 saat önce yazdı: Dubia icin de geçerli midir bu. Metal sineklik mi kullanmamız gerek yoksa normal sineklik de is gorur mu? (Biliyorum tırmanamıyorlar ama rahat hissetmedigim icin kapağın ortasını kesip sineklik yapıştırmak istiyorum) Ben o şekilde kullanıyorum sorun yaşamadım şuana kadar, ortasını kesip normal sineklikte takabilirsiniz dubiada sorun olmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş