Jump to content
Ayhanyldz

Ayhanyldz

Önerilen İletiler

Selam ismim ayhan 38yaşındayım İstanbulda yaşıyorum. Yıldız teknik üniversitesinde çalışıyorum. 1 aydır sakallı ejder besliyorum ve haliyle morio, un kurdu, dubia, lopster, madagaskar, arjantin, surinam hamam böcekleri, çekirge ve cırcır besliyorum 😎 youtube da sürüngen dostları kanalında izlediğim bir video ile sürüngen besleme kararı aldım. Çık iyi yapmışım ❤️ farklı bir hobi. Önümüzde ki günlerde petersii ve cc tarantula sahiplenicem. Bikaç sene içinde de ball piton düşünüyorum. 9 yaşında bir chinchilla kedi sahibiyim ve sağlam bir akvaristim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, Ayhanyldz said:

Selam ismim ayhan 38yaşındayım İstanbulda yaşıyorum. Yıldız teknik üniversitesinde çalışıyorum. 1 aydır sakallı ejder besliyorum ve haliyle morio, un kurdu, dubia, lopster, madagaskar, arjantin, surinam hamam böcekleri, çekirge ve cırcır besliyorum 😎 youtube da sürüngen dostları kanalında izlediğim bir video ile sürüngen besleme kararı aldım. Çık iyi yapmışım ❤️ farklı bir hobi. Önümüzde ki günlerde petersii ve cc tarantula sahiplenicem. Bikaç sene içinde de ball piton düşünüyorum. 9 yaşında bir chinchilla kedi sahibiyim ve sağlam bir akvaristim. 

Hoşgeldiniz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zehir bir kez bulaştığında geri dönüşü olmuyor :)

Hoşgeldiniz forumumuza umarım dilediğiniz tüm canlılara kavuşursunuz.

Bu aralar ben de akvaryuma merak saldım açıkçası. Tecrübelerinizi ilgili bölümde aktarabilirseniz hem bana hem de diğer arkadaşlara faydalı olacaktır :)

Saygılar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
CyBeRr, 7 saat önce yazdı:

Zehir bir kez bulaştığında geri dönüşü olmuyor :)

Hoşgeldiniz forumumuza umarım dilediğiniz tüm canlılara kavuşursunuz.

Bu aralar ben de akvaryuma merak saldım açıkçası. Tecrübelerinizi ilgili bölümde aktarabilirseniz hem bana hem de diğer arkadaşlara faydalı olacaktır :)

Saygılar..

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, bi ara uzun uzadıya yazarım tüm deneyimlerimi. İnanın akvaristlik daha meşakkatli bir hobidir. Deneyim kazanana kadar sürekli canlılarınız ölür. Soğumakla devam etmek arasında bocalarsınız. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ayhanyldz, 4 dakika önce yazdı:

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, bi ara uzun uzadıya yazarım tüm deneyimlerimi. İnanın akvaristlik daha meşakkatli bir hobidir. Deneyim kazanana kadar sürekli canlılarınız ölür. Soğumakla devam etmek arasında bocalarsınız. 

Ona şüphem yok zaten :) O yüzden şu zamana kadar bulaşmadım. Hatta diğer akvaryumu ve malzemelerin bir kısmını alalı 8-9 ay oldu. Bu süreçte hem araştırdım hem de malzemeleri topladım yavaş yavaş. Bakalım umarım altından kalkabilirim 🙌🏻😊 teşekkürler şimdiden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.