Ayhanyldz 8 Oluşturuldu: 13 Aralık, 2019 Selam ismim ayhan 38yaşındayım İstanbulda yaşıyorum. Yıldız teknik üniversitesinde çalışıyorum. 1 aydır sakallı ejder besliyorum ve haliyle morio, un kurdu, dubia, lopster, madagaskar, arjantin, surinam hamam böcekleri, çekirge ve cırcır besliyorum 😎 youtube da sürüngen dostları kanalında izlediğim bir video ile sürüngen besleme kararı aldım. Çık iyi yapmışım ❤️ farklı bir hobi. Önümüzde ki günlerde petersii ve cc tarantula sahiplenicem. Bikaç sene içinde de ball piton düşünüyorum. 9 yaşında bir chinchilla kedi sahibiyim ve sağlam bir akvaristim. 4 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
seamansoul 646 13 Aralık, 2019 gönderildi 4 hours ago, Ayhanyldz said: Selam ismim ayhan 38yaşındayım İstanbulda yaşıyorum. Yıldız teknik üniversitesinde çalışıyorum. 1 aydır sakallı ejder besliyorum ve haliyle morio, un kurdu, dubia, lopster, madagaskar, arjantin, surinam hamam böcekleri, çekirge ve cırcır besliyorum 😎 youtube da sürüngen dostları kanalında izlediğim bir video ile sürüngen besleme kararı aldım. Çık iyi yapmışım ❤️ farklı bir hobi. Önümüzde ki günlerde petersii ve cc tarantula sahiplenicem. Bikaç sene içinde de ball piton düşünüyorum. 9 yaşında bir chinchilla kedi sahibiyim ve sağlam bir akvaristim. Hoşgeldiniz. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Shaco 132 13 Aralık, 2019 gönderildi Hoşgeldiniz 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ayhanyldz 8 13 Aralık, 2019 gönderildi Çok teşeklür ederim 🤘 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 485 13 Aralık, 2019 gönderildi Hoşgeldiniz. İyi forumlar, keyifli hobiler dilerim. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tommy06 481 13 Aralık, 2019 gönderildi Hoşgeldiniz, tür çeşitliliğinin artması dileğiyle keyifli hobiler 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ayhanyldz 8 16 Aralık, 2019 gönderildi Çok teşekkürler herkese 🤘petersii için teraryum hazır, kendileri de yolda şu an heyecanla beklemekteyim 😎 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nevermore 139 16 Aralık, 2019 gönderildi Hoşgeldiniz 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wildman 56 16 Aralık, 2019 gönderildi Hoşgeldiniz. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ayhanyldz 8 19 Aralık, 2019 gönderildi Petersii de geldi, ev nufusu kalabalıklaşıyor 😎 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 20 Aralık, 2019 gönderildi Zehir bir kez bulaştığında geri dönüşü olmuyor Hoşgeldiniz forumumuza umarım dilediğiniz tüm canlılara kavuşursunuz. Bu aralar ben de akvaryuma merak saldım açıkçası. Tecrübelerinizi ilgili bölümde aktarabilirseniz hem bana hem de diğer arkadaşlara faydalı olacaktır Saygılar.. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Pythonology 40 21 Aralık, 2019 gönderildi Hoşgeldiniz 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ayhanyldz 8 21 Aralık, 2019 gönderildi CyBeRr, 7 saat önce yazdı: Zehir bir kez bulaştığında geri dönüşü olmuyor Hoşgeldiniz forumumuza umarım dilediğiniz tüm canlılara kavuşursunuz. Bu aralar ben de akvaryuma merak saldım açıkçası. Tecrübelerinizi ilgili bölümde aktarabilirseniz hem bana hem de diğer arkadaşlara faydalı olacaktır Saygılar.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için, bi ara uzun uzadıya yazarım tüm deneyimlerimi. İnanın akvaristlik daha meşakkatli bir hobidir. Deneyim kazanana kadar sürekli canlılarınız ölür. Soğumakla devam etmek arasında bocalarsınız. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
CyBeRr 1.129 21 Aralık, 2019 gönderildi Ayhanyldz, 4 dakika önce yazdı: Teşekkürler iyi dilekleriniz için, bi ara uzun uzadıya yazarım tüm deneyimlerimi. İnanın akvaristlik daha meşakkatli bir hobidir. Deneyim kazanana kadar sürekli canlılarınız ölür. Soğumakla devam etmek arasında bocalarsınız. Ona şüphem yok zaten O yüzden şu zamana kadar bulaşmadım. Hatta diğer akvaryumu ve malzemelerin bir kısmını alalı 8-9 ay oldu. Bu süreçte hem araştırdım hem de malzemeleri topladım yavaş yavaş. Bakalım umarım altından kalkabilirim 🙌🏻😊 teşekkürler şimdiden Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş